Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Známe nejlepší kadeřníky soutěže L´Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2017

V polovině září se v populární pražské restauraci SOHO konalo finále významné kadeřnické soutěže L´Oréal Professionnel Style & Colour Trophy2017. Šest kategorií, jedna hlavní vítězka - podívejte se s námi na ty nejlepší kadeřníky a jejich účesy. Byli jsme u toho!

Soňa Kotulková | 4. 10. 2017

A jaká byla kritéria pro výhru? Vytvořit komerční účes, který je běžně nositelný a odpovídá současným módním trendům. Zároveň musí dokonale ladit s modelkou, kterou si kadeřník vybral. Porota hodnotila také tzv. total look – tedy nejen barvu vlasů, střih a styling, ale také make-up a outfit modelky.

Vítězkou letošního ročníku prestižní kadeřnické soutěže L´Oréal Professionnel Style & Colour Trophy se stala Viera Banášová ze Salonu Petra Měchurová, která získala i cenu za nejlepší barvu. Má spoustu zkušeností z módních akcí a přehlídek, stará se i o vlasy modelek na fashion weecích. Díky vítězství získala možnost reprezentovat Českou republiku na celosvětovém finále L´Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2017, které proběhne začátkem října ve španělské Seville. Zeptali jsme se jí, co pro ni znamená soutěž L´Oréal Professionnel Style & Colour Trophy? "Je to pro mě hrozně velká výzva... když vlastně musíte předvést výsledek z fotografie naživo. Není to úplně jednoduché a podle mě se při tom zapotí i opravdu zkušený kadeřník." říká vítězka. 

Do finále postoupilo pouze 18 nejlepších účesů, které vybrala odborná porota složená z mezinárodních a lokálních ambasadorů L ́Oréal Professionnel, expertů z módní branže a zástupců médií, proto v ní byla i kosmetická redaktorka Marianne Soňa Kotulková. Jaké byly její dojmy? "Bylo nesmírně zajímavé pozorovat, jak takový účes vzniká. Je to mravenčí práce, kdy vidíte, jak se i modelky a modelové měnili pod rukama kadeřníků a vizážistů. Vítězové však vyčnívali a jsem s naším výběrem velmi spokojená. Gratuluji všem - vítězům i finalistům."

Dalšími vítězi se stali:

1. Cena veřejnosti: Ľubica Themel, Armani Salón Krásy, Trenčín, Slovensko

2. Cena kadeřníků: Jakub Michelčík, Štúdio krásy PIEROT Exclusive, Bratislava, Slovensko
3. Pánský komerční účes a Nejlepší střih: Matyáš Valeš, Studio Le Decor, Plzeň

 

Galerie vítězů