Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

ZNÁME VÝHERKYNI SOUTĚŽE PRO MAMINKY A DCERY

Kdo vyhrál pro sebe a svou maminku den plný hýčkání, zkrášlování a zábavy?

Anonymous | 13. 05. 2019

MARIANNE vyhlásila společně s hlavním partnerem projektu, značkou NIVEA, soutěž pro maminky a dcery. Poprosili jsme vás, abyste napsaly osobní vzkaz své mamince - co na ní oceňujete, za co byste jí chtěly poděkovat a v čem je pro vás výjimečná.

Poslaly jste nám mnoho krásných příspěvků. Děkujeme, že jste se s námi podělily o láskyplné a inspirativní dopisy pro svou milovanou mámu. Ačkoliv bychom rádi dopřáli společný den všem,  hlavní cenu pro sebe a svou maminku mohla vyhrát jen jedna. Gratulujeme Kateřině Mitáčkové!

25. května si Kateřina se svou maminkou užije hýčkání novou řadou NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticity, profesionální focení, na které je oblékne značka F&F, plavbu lodí, večeři, návštěvu spa a noc v pětihvězdičkovém hotelu Mandarin Oriental v centru Prahy a spoustu dalších zážitků. Z celého dne vám přineseme reportáž!

Tím soutěž ale nekončí, vybrali jsme dalších pět krásných dopisů, jehož autorky získají krásnou cenu. Balíček s novou řadou NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticity vyhrává Michaela Přidalová, Petra Hanáčíková, Petra Vaňáková, Barbara Gregorová a Lucie Navrátilová. Gratulujeme!

Na toto se výherkyně mohou těšit!

soztez

soutez

soutez  

Dopis mamince

A co své mamince napsala naše šéfredaktorka Monika Mudranincová?

dopis