Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Známe výsledky testování 100% přírodní barvou Botanea!

Před třemi měsíci jsme vyhlásili velké testování, díky kterému jste mohli na vlastní kůži vyzkoušet revoluční novinku v barvení. Jak to dopadlo?

Promotion | 12. 12. 2019
sdjslkjfksljf
Botanea se skládá pouze ze tří ingrediencí - části rostlin Cassia, Henna a Indigo jsou rozmělněné na prášek a obalené v kokosovém oleji.

Botanea by se dala shrnout několika slovy: je dokonalá, zářivá, 100% přírodní, jednoduchá a účinná. Navíc je úplně pro každého, a to je na tom nejlepší! Ať už si přejete zdůraznit přírodní barvu svých vlasů, oživit odstín mezi dvěma barveními, přirozeně natónovat své bílé vlasy bez efektu odrostů nebo jen rozzářit, Botanea je ta pravá volba.

Deset vybraných čtenářek se o tom přesvědčilo v deseti různých salonech v Čechách a na Slovensku a my jsme pro vás vybrali několik proměn na ukázku.

shskfjhskjhf

První testující byla paní Ivana, která plánuje náročnou misi do Makedonie a potřebovala pořádnou vzpruhu. Navštívila slovenský Salón Ars Vitae a my si myslíme, že kadeřníci splnili zadanou misi od paní Ivany. Co myslíte? 

sdjsfisufdogu

A nechybí ani spokojená fotka s týmem, který se postaral o vlasovou vzpruhu.

jsdljfldskfjkl

O pořádnou změnu se postarali v kadeřnictví Lazebnictví Juříčkovi... z blondýnky se stala sexy zrzka!

saidjlsjflksjf

Jelikož se barva míchá na míru každému klientovi, je opravdu jedinečná. Zajímá vás, jak proměna dopadla?

dfjdsjgdskjg

Testující Lucie B. neuvěřitelně prokoukla. Vlasy jsou lesklé, zdravé a barva prostě nádherná!

sdjslkjfskljf

Studio GOOD LOOK se postaralo o proměnu testující čtenářky Michaely Z., která toužila po správném odstínu svých tmavých vlasů.

dsfjlskfjksjd

Vyšla proměna podle představ?

sjdhskjfhsdhjf

Protože si Michaela barvila vlasy několik let hennou, ocenila 1OO% rostlinné a veganské složení barev. My dáváme palec nahoru, podle nás se proměna neskutečně povedla!

sdjskjfksl

Velkou vzpruhu potřebovaly vlasy testující Nikoly K. která se z měděné barvy chtěla vrátit k přirozené hnědé a dodat vlasům pořádnou dávku výživy. Jak si s tím poradili v Salonu KOPPOVÁ?

asdjslfjslkj

A to je přesně to, v čem Botanea vyniká. My jsme upřímně z této proměny nadšené a vypadá to, že i sama Nikola je spokojená.

sdjslkfjdskj

Na barvení 100% přírodní barvou Botanea můžete jít i v případě, že nechcete změnu barvy, ale toužíte jen po pořádné lázni výživy.  

dfjdskjfkdjs

Testující Veronika si pro proměnu vybrala slovenský salon Hajdin&Hajdinová s.r.o. Jak oživení vlastní barvy dopadlo?

djjakldjsklajdks

Výsledek vypadá božsky! Barva je sytá, zvýrazněná a vlasy vypadají na pohled zdravě.

lkjeljwqjrkhlkjk

Vyhlášený salon Petra Měchurová v Praze navštívila testující Petra T., která chtěla dodat svým vlasům šmrnc stejně, jako předchozí testující.

lsdkskfůslkfld

Zajímá vás, jak dopadl výsledek? Kadeřnice namíchala odstín přímo na míru v poměru 140g cassia, 46g henna a 14g indiga.

dosfljflskjk

Paní Radka má vlasy slabé a potřebovala jim dodat dostatečnou výživu a lesk, které postrádaly. Barvu si přála zanechat svou, tedy blond a o to se postarali v salonu MK, paní Marie Kučerové.

sdsfsfk

Barva paní Radky dostala přirozenější tón a vlasy jsou po lázni Botanea jako nové!

sdjpsjdaslkfjlk

Testující Kateřina V. bojuje se špatnou kvalitou vlasů. Vyrazila tedy na testování Botanei do plzeňského salonu Top Style.

jdsljfsdkjfl

Jak výsledek dopadl se můžete přesvědčit sami. Za nás výborná práce!

sdjslkjfklsjfkl

Poslední testující je paní Dana L., která potřebuje sjednotit barvu svých vlasů, od šedin po konce a absolvovala kůru Botanea v salonu HSC rezort.

sdjskjfkjda

Jak si se zadáním poradili ve slovenských Košicích? Vlasy jsou na první pohled lesklé a barva sjednocená. 

sjflskjfklsdjgkds

Pokud máte zájem o barvení Botanea a jeden z níže uvedených salonu máte daleko, využijte lokátor salonů a najděte si ten, který máte nejblíž na www.salon-expert.cz  a www.salon-expert.sk.