Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

ŽOFIE DAŘBUJÁNOVÁ: Vždycky byl tak trochu můj sen žít v osmdesátkách

Zpěvačka Žofie Dařbujánová je nepřehlédnutelný živel. Vyzpovídali jsme ji, co ráda nosí a proč se zapojila do akce #transitionsvyzva, která v těchto dnech ovládla Instagram.

Promotion | 12. 06. 2019

Jste nepřehlédnutelná a máte svůj osobitý styl. Orientujete se podle aktuálních módních trendů, nebo nosíte, co vás zaujme? Právě je IN zářivě žlutá, denim, kreativní vzory a vrací se i 80. léta.

Vždycky vybírám podle toho, co mě zaujme, a trendům se snažím spíš nepodřizovat, samozřejmě ale občas podlehnu. Snažím se tomu ale předcházet nakupováním hlavně v sekáčích, tam jsou všechny trendy stranou, a navíc mám pak ještě dobrý pocit z udržitelnosti nových kousků, které si tam pořídím. Paradoxně ale v osmdesátkách jedu hodně, až se sama sobě musím zasmát. Miluju hudbu 80. let a všechno, co k tomu patří. Byl to vždycky tak trochu můj sen žít v téhle době.

Co pro vás móda znamená? Jak vás ovlivňuje? Co ráda nosíte?

Nechci říct, že by pro mě móda nějak moc znamenala. Rozhodně mě ale baví, ráda jejím prostřednictvím dávám najevo, kdo a jaká jsem. Ne nadarmo se říká, že šaty dělají člověka. Ráda nosím barvy, barvy a barvy. Když ráno přemýšlím, co na sebe, a mám zrovna dobrou náladu, ráda jí barvami podtrhnu. Když mám špatnou, snažím se zas barvami si ulevit, abych se cítila trochu líp. Celý den se pak na mě lidi usmívají. No komu by to nepomohlo.

Právě jste si pořídila nové samozabarvující brýle. Podle čeho jste si zvolila právě ty, co máte?

Výběru jsem se upřímně bála, jsem totiž hrozně nerozhodná a takovýhle brýlový nebe, to je něco pro mě. Nakonec jsem vybrala dvoje od Dolce & Gabanna a mezi nimi jsem se rozhodovala další půlhodinu. Vyhrály to leopardí obroučky a zrcadlově zlatá brýlová skla Transitions.

pr

Proč jste si zvolila právě skla Transitions?

Brýle prakticky nesundám, nosím je i v klubech, po kterých s Mydy hrajeme. Na koncert často vyrážíme brzy ráno, s makeupem se tedy neobtěžuju a brýle mi tak umožňují se tím ani tolik netrápit, když se pak na pumpě kouknu do zrcadla. Díky Transitions teď už vidím, když z venku zalezu do klubu nebo do dodávky a zase zpátky. Tohle moje věčný nošení brýlí je najednou tak pohodlný! Nemusím totiž řešit, zda si vzít dioptrické, nebo sluneční brýle. Stačí mi jen jedny.

Na Instagram jste se zapojila do výzvy se skly Transitions. O co se jedná?

Ano, zapojila, když už je mám! Úkolem je zachytit co nejlépe změnu barvy skel. Výhrou je noc v One room hotelu na Žižkovské věži pro toho, kdo posbírá nejvíc lajků. Žižkovská věž mě vždycky fascinovala, nocovat tam musí být terno! Tak uvidíme, náhoda je blbec, třeba to i vyjde.

Více informací najdete na www.transitions.com, na Instagramu a na Facebooku.

#transitionsvyzva

Známí microinfluenceři z České republiky spustili na Instagramu výzvu jako stvořenou pro slunečné dny, kterých si v následujících měsících určitě do sytosti užijeme. Sdílejí své fotografie zachycující jedinečný okamžik přeměny skel s technologií Transitions z čirých na tmavá s hashtagem #transitionsvyzva a vyzývají další známé osobnosti k zapojení.

Výzvy Transitions se může zúčastnit každý a hrát tak o jednu noc v exkluzivním hotelu One Room na Žižkovské věži a vychutnat si západ slunce nad Prahou. Tak neváhejte a zachyťte svůj originální snímek a označte ho #transitionsvyzva.

Soutěž o Transitions

Získejte své Transitions i vy! Sledujte facebookové stránky výrobce Essilor a vyhrajte samozabarvující brýlová skla přesně na míru svým dioptriím.

Miluj, nebo vyměň!

Určitě si je také zamilujete. A pokud ne, můžete se spolehnout na 30denní garanci. Pokud vám nebudou skla vyhovovat, můžete je vyměnit za jiná.