Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Zpříjemněte si víkend zhlédnutím dobrého filmu v Cinema City za pouhých 50 Kč

Chodíte rádi do kina, ale ne vždy stihnete zhlédnout všechny snímky, které byste chtěli? Užijte si tuto neděli 26. dubna, kdy v celé síti multiplexů Cinema City bude probíhat LEVNÁ NEDĚLE! Můžete tak za zlomek standardní ceny stihnout i více filmů. Vstupenky na 2D promítání seženete již od 50 Kč, v případě 3D od 100 Kč pro členy klubu Cinema City.

Redakce Marianne | 20. 04. 2015

Ještě nejste členy Cinema City klubu? To je velká chyba! Každá zakoupená vstupenka (platí i pro studentskou či dětskou vstupenku) je pro vás automaticky o 20 Kč levnější. Zároveň z každého nákupu získáváte 10 % v podobě bodů zpět na váš účet a ty pak můžete proměnit za lístky, popcorn či nápoje z postmixu. Nejzajímavější novinky ze světa filmu a další informace o jedinečných akcích budete mít v podobě newsletteru k dispozici jako první! A samozřejmě na vás nezapomeneme, když budete slavit narozeniny! Členy klubu se můžete stát dvěma způsoby, buď vyplněním tištěné přihlášky, kterou odnesete na pokladnu, nebo on-line na stránkách: www.cinemacity.cz

Nezapomeňte si včas zakoupit vstupenky on-line nebo na pokladně ve svém oblíbeném kině! (2D promítání pro členy Cinema City klubu: 50 Kč, pro nečleny: 70 Kč; 3D promítání pro členy Cinema City klubu: 100 Kč, pro nečleny: 120 Kč)

Více informací naleznete na: www.cinemacity.cz/levnanedele

Související články