Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Zveme vás na narozeninový Koktejl s Marianne

Milé čtenářky,

v listopadu slaví Marianne 18. narozeniny. Pro nás, co ji připravujeme, je to velmi silný a výjimečný rok. Podle slov šéfredaktorky Moniky Mudranincové „se z holčičky stává žena a my ji chceme na ten její dospělý život řádně připravit. Budeme dělat vše pro to, aby nám nezklackovatěla, ale aby z ní byla mladá okouzlující dáma, která bude nám i vám dělat radost.“

Taková velká událost si žádá pořádnou oslavu, co myslíte? Jistě si vzpomenete, že jsme letos pořádali první Koktejl s Marianne, kde jsme se s vámi, našimi milými čtenářkami, chtěli potkat tváří v tvář. A jelikož jsme si celý večer společně užili, rozhodli jsme se narozeninovou oslavu uspořádat na dalším Koktejlu s Marianne!

Mnohé z vás znají Marianne už „od plenek“ a my vám chceme za vaši věrnost poděkovat. Proto je tentokrát Koktejl určen pro naše věrné předplatitelky. 21. listopadu v 18:00 se na vás v hotelu Emblem bude těšit celá naše redakce společně s milými hosty. Budeme vás hostit skvělým jídlem i pitím a domů si odnesete hezké dárky. Tak neváhejte a přihlaste se na Koktejl s Marianne. KAPACITA JE OMEZENÁ. 

emblem
Hotel Emblem, Platnéřská 111/19, 111 00 Staré Město

Jak se Koktejlu s Marianne můžete zúčastnit?

Vyplňte tento formulář a my vybereme několik z vás, které dostanou pozvánku. Vybraným předplatitelkám se ozveme nejpozději 15. 11.

Těšíme se na vás na Koktejlu s Marianne!