Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Zveme vás a tentokrát i váš doprovod na další Koktejl s Marianne!

Anonymous | 3. 02. 2020

Milé čtenářky,

další Koktejl s Marianne je tady a tentokrát na něm rádi přivítáme i váš doprovod. Pokud vás vylosujeme, pošleme vám pozvánku, která platí pro dvě osoby. Opět se na vás bude těšit redakce Marianne v čele s šéfredaktorkou Monikou Mudranincovou, která si do své malé talk show pozvala dva hosty. Prvním z nich je zpěvačka, herečka a moderátorka Monika Absolonová a druhým psychoterapeut Martin Zikmund, kterého už dobře znáte ze stránek Marianne. Nyní nastal čas abyste se poznali osobně.

koktejl

Jak se přihlásit?

Na Koktejl s Marianne se mohou hlásit pouze členky Marianne Klubu. Že do něj ještě nepatříte? Nevadí, registrovat se můžete zde. Poté na stránkách Marianne Klubu klikněte na sekci "eventy" a vyplňte registrační formulář na Koktejl. Do kolonky pro odpověď nezapomeňte vyplnit jméno vašeho doprovodu, se kterým na Koktejl přijdete a důvod, proč chcete vzít zrovna tuto osobu. Podmínkou je, aby doprovod byl také členem Klubu Marianne. Stačí, aby se zaregistroval do Klubu, na Koktejl se znovu přihlašovat nemusí.

Pokud vám není ohledně přihlášení na Koktejl s Marianne něco jasné, kontaktujte nás na [email protected] nebo na našem Facebooku či Instagramu.

POZOR, kapacita je omezená, můžeme pozvat jen určité množství čtenářek. Pokud vás vylosujeme, pošleme vám potvrzovací e-mail s pozvánkou.

KDY? 25. 2. 2020 v 18:00

KDE? V Praze (konkrétní adresu se dozvíte při registraci)

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ NAJDETE ZDE.

Podívejte se, jak vypadal náš poslední Koktejl s Marianne: Malostranský Koktejl s Marianne