Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
3ariesMilí Berani, den podpoří Vaše cílevědomé odhodlání a chuť nasát svěží atmosféru dne. Můžete dnes být i více zvídaví a zkoumat, jaké aktuální nabídky na trhu Vám umožní něco výhodně zakoupit.

Dnešní energie dne Vás mohou hned po ránu nutit k tomu, přehrát si v mysli to, co potřebujete ještě dnes zajistit a na co by měl být druhý připraven. Pohotově zareagujete na to, co Vás zajímá a co Vám přinese cenné informace. Těšit se můžete i na přátelské pozvání na kávu či na oběd s kamarádkou.

V pracovní oblasti se snadno něco naučíte a to i ohledně toho, co nového se v měsíci říjnu objevuje. Den přeje také firemnímu školení, poradám a obchodním jednáním. Potěšit Vás může svěží nálada kolegů, břitký humor a snaha druhých hovořit jasně a přímo.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Vnáší do dne chytré praktické nápady a příležitost nad něčím kalkulovat a tím si i něco přesně propočítat. Den přeje i předplatnému, který Vám zajistí neustálý přísun nových a inspirujících informací. Zdravotně je den zaměřen na kolena, klouby, kyčle, vazy, kosti a na nehty a pokožku celého těla. Vhodná je péče a úprava nehtů na rukou a na nohou. Potěšit Vás může i uvolňující masáž celého těla.

Beran