Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
3ariesMilí Berani, v dobrém slova smyslu Vám dnešní omezující podněty či situace mohou pomoci zaregistrovat svěží a originální řešení, které Vás samotné příjemně potěší. Zaujmout Vás může i konkrétní alternativní metoda.

Dnešní energie dne podporují oblast materiálního zajištění rodiny a vnáší do dne i zajímavé a nevšední nápady, které mohou souviset i s moderními technologiemi a moderní domácností. Vzdušné energie dne připomínají i náměty spojené s vytápěním a čistým vzduchem.

V pracovní oblasti můžete mít více starostí s kolektivní organizační záležitostí, která Vás může i v určitém směru limitovat či Vás k něčemu nutně zavazovat. Den proto může být více náročný a pracovně vytížený. Postřehnout můžete i to, co by se mělo nového navrhnout a tím i něčemu předcházet.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Svým vlivem také napomáhá prohlédnout, jaké situace si již nepřipomínat a také se k tomu rozhodnout a cítit se svobodněji. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je olejová masáž lýtek a kotníků a boj proti křečovým žilám.

Beran