Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
3ariesMilí Berani, den více zviditelní na co myslíte a co je pro Vás i určitou vábivou nabídkou. Druhému tím můžete odhalit i to, co Vás více přitahuje a co je tím i Vaší prioritou. Den přeje i spřízněným duším a napomáhá vzájemně se náhodně potkat.

V domácím prostředí můžete být již ve víkendových představách a více se soustředit na zážitkové programy, které Vás samotné přitahují. Den otevírá i více zahraničních námětů a to i v souvislosti s dovolenou a cestováním po blízkých krajích. Potěšit Vás může i spontánní pozvánka na kávu.

V pracovním prostředí se budete moci zabývat tím, co si den od Vás žádá a co Vy také rádi podpoříte. Den podporuje logické myšlení a vůli něčeho dosáhnout. Dostat se k Vám může i velice intuitivní nový program či konkrétní nová věc, se kterou si snadno poradíte.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Vnáší do dne více lehkosti bytí a zajímavé tipy, jak a čím si zpříjemnit letní dny. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodný je boj proti křečovým žilám a dostatek minerálů a hořčíku.

Beran