Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
3ariesMilí Berani, léčivá energie dne napomáhá zaznamenat přinost konkrétního obratu a to i tím, co nového se tím může pro Vás začít odehrávat. Dnešní Novoluní v zemské Panně vyzývá k novému začátku a případně i možnosti začít znovu a trochu jinak.

Dnešní Novoluní v zemské Panně může více upozornit na rodinný systém a v jakém směru jej podpořit či trochu jinak poskládat. Týkat se to může i přímé změny, která však může být impulsem k obnovení něčeho důležitého a to i ve spojitosti se školou Vašeho dítěte.

V pracovní oblasti může i dnešní situace či informace, bořit určité představy a dřívější iluze. Probíhat může i pomyslný restart, který za sebou zanechá to, co již není možné a co na to také navazuje.

Novoluní v zemské Panně napomáhá s úspěchem zakončit určitou životní zkoušku a tím prohlédnout svět duality a jak jej ještě lépe vnímat a také s tím umět pracovat. Zdravotně je den zaměřen na trávení, žaludek, žlučník, tenké a tlusté střevo. Využit můžete tyto dny k detoxikaci těla a to střevní očistou.

Beran