Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
3ariesMilí Berani, zářijové pondělí nabízí svěží vítr do plachet a určitý příjemný pokyn k dopřání si toho, co si zasloužíte. Vzdušné energie Vah pobízí k chytrému a racionálnímu uvažování, které je prohloubeno pochopením a vzájemně projevenou empatií.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vah a spolu s dnešní smírčí energií dne napomáhá znovuobnovit i konkrétní dlouhodoběji zatížený vztah, který může souviset s majetkovým vyrovnáním či jinou finanční záležitostí. Více se můžete zabývat i tím, co Vám ve Vaší domácnosti chybí a jaký nový doplněk Vám udělá radost.

V pracovní sféře může mít den i slavnostnější charakter. Čekat Vás může i důležitá schůzka či seznámení s novou osobou. Den zviditelní již konkrétní úspěšný výsledek a jaké projevené úsilí Vám stálo za to.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vah. Napomáhá léčit vztahové záležitosti a to i zvýšeným sebeuvědoměním si své osobní odpovědnosti a moci, jakou sami ovládáte a řízeně ji používáte. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř a na kyčle a bedra. Vhodná je ochrana ledvin před chladnějším počasím a zvýšený příjem tekutin.

Beran