Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, Luna se přesouvá do zemského znamení Kozoroha a může Vás svým vlivem zahltit i určitými povinnostmi a to i vůči tomu, na čem jste se s Vašimi blízkými domluvili. Den přeje dobrým skutkům a nabízí i upřímnou vstřícnost z druhé strany.

Magnetické energie dne posilují blízké vztahy a napomáhají společným tématem vyjádřit blízkost a porozumění druhému. Potěšit Vás tak může i to, s kým si budete notovat a o jaké aktivitě se budete bavit. Den nabízí i podnět k uspořádání si denního režimu a rodinného systému.

V pracovní oblasti se můžete i dnes seznamovat s novými postupy či novou nabídkou zboží. Citlivěji můžete vnímat i to, v jakém směru vyjít svým klientům v ústrety a co jim případně i zjednodušit.

Luna se přehoupla do zemského Kozoroha. Vnáší do dne potřebu ujasnit si pravidla a také k tomu lidsky a s porozuměním přistupovat. Zdravotně je den zaměřen na kosti, klouby, kolena, kyčle, vazy, nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je relaxační koupel s péčí o nehty na rukou a na nohou.

Blíženci