Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, energie dne Vám do dne vloží příležitost k tomu, skvěle se prezentovat a s projeveným nadhledem o něčem diskutovat. Potěšit Vás tak může obohacující konverzace s člověkem, který má podobné názory, jako Vy.

Dnešní energie dne příjemně podpoří Váš elán a chuť předběžně si něco zjistit a čerpat tím i cenné informace. Den může být více zatížen povinnostmi, které ovšem hravě zvládnete. Den přeje i studiu a novému učení. Potěšit Vás tak může i snaha dětí pečlivě a vstřícně poznávat nové.

V pracovní oblasti na Vás mohou čekat nové instrukce či jiné novinky, které upřesní následující priority měsíce října. Konat se dnes může i zajímavá porada či školení. Den podpoří vzájemné předávání si cenných informací a důležitých sdělení.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Napomáhá cílevědomě se soustředit na to podstatné a prakticky výhodné. Zdravotně je den zaměřen na kolena, klouby, vazy, kyčle, kosti, klouby, nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je návštěva nehtového studia, uvolňující masáž celého těla a případné hloubkové čištění pleti.

Blíženci