Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, zvláštní energie dne navádějí k uchopení rodinných tradic zcela jiným a originálním způsobem. Napadnout Vás tak může zajímavý nápad, čím překvapit své blízké a tím více projevit i to, v čem jste jiní a originální.

Luna se dnes přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Napomáhá pokořit určitou setrvačnost, která pro Vás již může být omezující a vnitřně náročnější. Energie dne Vás může i nepřímo nutit o něčem již rozhodnout a tím si umožnit cítit se svobodněji.

V pracovní oblasti se můžete více zabývat rutinní novou prací a zjišťovat, co je možné si lépe zmechanizovat a najít tím i svou vlastní metodu. Den přeje alternativním řešením, výzkumu a experimentům, které mohou i něco nového odhalit a příznivě tím pomoci i celku.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Vnáší do dne zvýšenou touhu po novém poznání a to i v souvislosti s moderní technikou a přístroji. Zdravotně je den zaměřen na lýtka, kotníky, žíly, krevní oběh a na endokrinní systém. Vhodná je lymfatická masáž, boj proti křečovým žilám a olejová masáž lýtek a kotníků.

Blíženci