Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, dnešní energie dne nabízí i téma regenerace a preventivní péče. Zaznamenat můžete i to, co Vás fyzicky více zatěžuje a jakou konkrétní aktivitu omezit či zvolit více ohleduplnosti vůči Vašemu tělu.

Akční a tvořivé energie dne Vás mohou upozornit i na to, jaké častější opakované pohyby umírnit a čemu tím i případně zamezit. Více se může projevit i to, s čím máte zkušenosti a v jakém směru zvolit i větší opatrnost.

V pracovní oblasti dnes můžete zpozorovat, co si říká o vylepšení a případnou nutnou opravu. Více se může projevit i to, co začíná být opakovaně nefunkční či Vám přidělává zbytečné starosti. Upozornit tak můžete i na to, co je zapotřebí nově pořídit.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Berana. Nabízí osvěžující podnět k tomu, něco vyměnit a to i ohledně aviváží a vůní, kterými zpříjemňujete domácí atmosféru. Zdravotně je den zaměřen na oblast hlavy a obličeje a na smyslové orgány. Pocitově velmi bystře prohlédnete, jaký sport je aktuálně vhodný omezit či nahradit.

Blíženci