Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, čekat na Vás může i překvapivý výběr a zajímavá nová úvaha. Dnešní energie dne svádí ke svobodné spontánní aktivitě, při které můžete zaregistrovat, co nového je také možné a jak to může souviset i s konkrétním vánočním dárkem.

Vliv Luny ve Střelci nabízí také příležitost něco nového si vyzkoušet a zaznamenat tím i určitý risk či napínavý děj. Uvažovat můžete i o tom, jaký nápad Vám to může i do vánoční atmosféry přinést a co si tím i předem budete moci objednat či zarezervovat.

V pracovní oblasti Vám dnešní situace může nastínit, jaká změna se blíží a co si budete moci i předběžně zjistit. Den je o kolektivních potřebách a vzájemné toleranci vůči tomu, co je pro druhého také nutné a potřebuje k tomu i Váš souhlas či vstřícné gesto.

Luna se ještě chvíli pohybuje ohnivým znamením Střelce. Vnáší do dne příslib něčeho nového, co Vás samotné osvobozuje tam, kde to sami vnitřně cítíte. Zdravotně je den zaměřen na stehna, žíly a také na kolena, kosti, klouby a na nehty. Vhodná je úprava nehtů na rukou a na nohou.

Blíženci