Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, dnešní zpráva či impuls Vám může příjemnou cestou poodhalit, v jakém směru se pro Vás vytváří nová příležitost, která se může týkat Vaší profesní kariéry či nové spolupráce.

Za dnešním dnem je ukryté určité zúročení a to i ve vztahové oblasti. Vliv Luny ve Vahách napomáhá více si uvědomit své sebehodnoty, úspěchy a osobní invenci, která i druhé inspiruje a je součástí i partnerské energetické výměny. Čekat Vás může příjemné překvapení.

V profesní oblasti Vám dnešní shoda okolností může pomoci sklidit od druhého zasloužený obdiv a to i tím, s čím se sami předně nechlubíte a komu tím i pomáháte. Den napomáhá mít osobní odpovědnost pod kontrolou a také ji řízeně vést.

Luna se přehoupla do společenských Vah. Přinést Vás může osvěžující impuls ke skvělé osobní prezentaci a tím důvod k tomu, něco luxusního a elegantního si pořídit. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, močové cesty, kyčle, bedra a na endokrinní systém. Vhodná je ochrana ledvin před chladem a zvýšený příjem tekutin.

Blíženci