Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
4taurusMilí Býci, sobotní čas Vám dopřeje užít si něco podle svého a s příjemnými pocity si s něčím kreativně pohrát. Překvapit Vás může i to, kdo si chce sám něco prosadit a vyžaduje k tomu i svůj osobní prostor.

Tvůrčí energie dne napomáhají vzájemně se podpořit a postupně budovat svěží rodinnou budoucnost. Zaznamenávat můžete zajímavé impulsy a citlivěji tím reagovat na to, co Vaše dítko aktuálně zajímá a jakou zručnost či schopnost tím samo chce rozvíjet.

Začátek nového měsíce vnáší do dne novinky a nové instrukce. Je možné, že se také seznámíte s novým kolegou či s někým z vedení. Den napomáhá postupně na něco nového navázat a také se na to v příjemnějším tempu připravovat.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Mírně provokuje k projevení zdravého ega a k posílení vnitřního ohně. Napomáhá projevit více optimismu, hravosti a spontánnosti. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, záda, kostrč a na smyslové orgány. Vhodné je čerpání nových postupů a cvičebních programů, které Vás samotné zajímají.

Býk