Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
4taurusMilí Býci, den je o Vaší realizované kreativní tvorbě a jakou vnitřní krásou oplýváte. Příznivý vliv Luny ve Vašem znamení Vás může vyzývat k upřímnému ocenění se a věnování pozornosti tomu, čím se také odměnit.

Láskyplné energie dne Vás mohou upozornit i na to, jak často upřednostňujete potřeby druhých před těmi svými. Dnešní impuls Vám tak může pomoci vyhranit si pravidelnější chvíli pro sebe a dopřát si to, co si zasloužíte a co také vnitřně potřebujete.

V pracovním prostředí můžete zaznamenat zvýšený zájem o Vás a citlivěji tím prožívat i to, v jakém smyslu Vás Vaše práce naplňuje a předává Vám i skrze přijaté zpětné vazby vnitřní uspokojení. Těšit se můžete i na to, čemu dáte třešničku na dortu a s čím budete sami upřímně spokojeni.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Svým vlivem Vám může připomínat, jaký požitek a vnitřní naplnění si ještě dnes dovolit uskutečnit. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, hlasivky, mandle, čelisti, zuby a na štítnou žlázu. Důvěřujte své intuici a k jaké zdravotní péči Vás sama navádí.

Býk