Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
4taurusMilí Býci, prosincový pátek přináší moudrý AHA moment a to i tím, co již budete moci také pocitově shrnout a odůvodnit. Vliv Luny v Raku napomáhá dojít k většímu vnitřnímu klidu a to i případným odpuštěním či odpoutáním se od toho, co jste sami nemohli ovlivnit.

Očistné energie dne spolu s Lunou v Raku napomáhají zaznamenat, co již má být ukončeno a Vámi uzavřeno. Prohlédnete, co dobrého bylo za konkrétní situací ukryto a z čeho byste si již neměli dělat starosti.

V pracovním prostředí Vám i okolní vlivy pomohou něco řádně dokončit a dořešit. Více se může projevit to, co má skončit. Posuzovat můžete i to, zda se Vám vyplatí něco opravit či si raději pořídit něco nového.

Luna se pohybuje vodním znamením Raka. Napomáhá uvolnit ze sebe emoční zátěž minulosti, aniž by to druhý musel vědět. Zdravotně je den zaměřen na trávení, žaludek, žlučník, játra, plíce a na mléčné žlázy. Vhodné je přechodné omezení jídla a pití, na které Váš žaludek může citlivěji reagovat a tím Vás k tomu také intuitivně navádět.

Býk