Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
4taurusMilí Býci, den přináší příjemný impuls něčím zajímavým doplnit aktuální společný program. Den přináší čerstvé novinky a informace o tom, co nového se událo v okolí a komu se podařilo něco úspěšně změnit či dokončit.

Den před Úplňkem vnáší do dnešních společných námětů i zvýšenou potřebu vzájemně se informovat o tom, co již pomalu končí. Více můžete hovořit o dnešní mládeži, slovním projevu, o rozdílech mezi generacemi a čím se můžete také nechat inspirovat. Den přeje i návštěvám a to i v souvislosti s možným novým seznámením.

V pracovní oblasti se také příjemně zviditelní snaha vzájemně se doplňovat a na něco tím i logicky navázat. Potěšit Vás tak může pohodová atmosféra dne a možnost zabývat se i nevšedním tématem. Povšimnout si můžete i toho, co Vám pomáhá více intuitivně reagovat.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Napomáhá předávat si aktuální zajímavé informace a vyjadřovat tím i radost nad tím, co se druhému daří a jakou invencí překypuje. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je prevence proti křečovým žilám a aktivní pohyb na podporu krevního oběhu.

Býk