Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
4taurusMilí Býci, dnešní vliv Novoluní v zemském znamení Panny nabízí již přesné a podstatné informace a podněty k začátku nové systematické aktivity, která je očištěna od určitého očekávání či čekání.

Za dnešním dnem je ukryto nové poznání a to i ohledně toho, v jaké osobní rovině jste dospěli k určitému jasnému impulsu, který je součástí znovuzrození a obnovy. Novoluní vnáší do dne zvýšenou míru pochopení i vůči dětem a přijetím toho, se Vám samotným nemuselo líbit, ale je to součástí jejich přirozeného vývoje.

V pracovní rovině den nabízí i příležitost soustředit se již na jasně daný detail a tím se i na něco s uceleným záměrem připravit. Povšimnout si můžete i toho, jaký nový potenciál tím vzniká a jakou novou zkušenost jste tím mohli i v poslední době získat.

Novoluní v zemském znamení Panny nabízí čisto a jasno tam, kde mohly být i nechtěně vytvářeny mylné domněnky. Zdravotně je den zaměřen na slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Den přeje i třídění odpadu a navyšuje i význam vztahu vůči planetě Zemi. Dopřejte si poklidnou neděli a případnou očistu střev.

Býk