Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
4taurusMilí Býci, den podporuje magické kouzlo osobnosti a napomáhá intuitivně předcházet případným komplikacím. Důvěřujte své intuici a k jaké domácí aktivitě či preventivní činnosti Vás navádí.

Den je o vzájemném porozumění a upřímné náklonnosti. Citlivěji tak můžete reagovat na to, kdo od Vás potřebuje poradit či jakou péči o své blízké upřednostnit. Potěšit Vás může i to, kdo má upřímnou snahu s něčím Vám pomoci a kdo za Vámi přijede.

V pracovní oblasti Vám i dnešní události mohou pomoci s předstihem něco vyřešit či začít již ukončovat to, co má být do konce měsíce vyřízeno, a to i s ohledem na zítřejší státní svátek. Den sám upozorní na to, co je možné ještě dnes úspěšně dokončit či předat.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Navyšuje vzájemnou ochotu předávat si své zkušenosti a společně si s něčím upřímně vypomoci. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, močový měchýř, játra, krev a na kyčle. Vhodný je zvýšený příjem tekutin, preventivní péče věnovaná ochraně ledvin před příchozím chladným počasím a cviky na uvolnění kyčlí a boků.

Býk