Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, vítá Vás měsíc říjen a s ním zvýšená potřeba něco si prosadit a využít den k příjemnému čerpání kreativních novinek a podzimní inspirace. Potěšit Vás může i to, co nového máte ve své domácnosti a s čím se můžete také pochlubit.

Tvůrčí energie dne napomáhají vzájemně si dopřát více osobního prostoru a zabývat se tím, co má každý rád. Více se může projevit i to, co si druhý přeje a samotného to navádí k větší samostatnosti. Den přináší i novou malou zkušenost, která může i Vaše dítko něco nového naučit.

V profesní oblasti se můžete dnes s něčím novým postupně seznamovat a zaregistrovat tím i nový svěží potenciál. Zaměstnat Vás tak může i úprava nového zboží a příprava do nového období. Potěšit Vás může i to, čím sami chcete překvapit své zákazníky.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Podporuje tvůrčí vyjádření zdravého ega a navyšuje touhu prosadit si svůj osobní záměr. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, záda, kostrč a na smyslové orgány. Vhodná je relaxační koupel a masáž stehen.

Kozoroh