Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, dnes je Váš den D. Nedělní atmosféra dne Vám nabídne čas a příležitost zaznamenat efekt magnetické přitažlivosti, kterou nelze obejít. Zaregistrovat tak můžete příjemný impuls k tomu, v něčem nadále vytrvat a nenechat si to ujít.

Luna se přehoupla do Vašeho znamení. Spolu s energií dne napomáhá vytvářet konkrétní novou spolupráci tam, kam Vás to samotné láká a přitahuje a dává Vám to i dlouhodobější smysl. Den podporuje mateřství a rodičovskou láskyplnou výchovu, která si může vyžádat i citlivější a trpělivější přístup.

Nedělní pracovní doba Vám i nepřímo nabídne příležitost prohlédnout své schopnosti tam, kde byste to neočekávali. Nechte se sami překvapit tím, kam Vás Vaše intuice navede a co Vám dodá i příjemné nadšení a odhodlání.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Svým vlivem svěže podpoří Váš vztah ke každodenním povinnostem a osobní odpovědnosti za druhé. Zdravotně je den zaměřen na kolena, kyčle, klouby, vazy, nehty a na pokožku celého těla. Citlivěji můžete vnímat fyzické limity Vašeho těla a vytvářet si tím nový úhel pohledu vůči náročným fyzickým aktivitám.

Kozoroh