Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, dnes je Váš den D. Čekat na Vás může důležité jednání či přátelské setkání s někým, kdo má Vaši krevní skupinu a příjemně si notujete. Zaznamenat můžete i výhodný nákup a těšit se z toho, nad čím jste chytře vyzráli.

Váš projevený elán a nadšení může příjemně nakazit druhého a umožnit mu získat nad něčím svěží nadhled. Více se dnes můžete zabývat tím, jaké informace a novinky Vám i z dlouhodobého hlediska prakticky pomohou. Vyřizovat si můžete i nový průkaz či permanentku.

V pracovní oblasti na Vás může čekat i důležité jednání či příležitost prezentovat Vaši práci a své zkušenosti. Den napomáhá snadno a precizně komunikovat s druhými a tím si předávat důležité poznatky a nové informace. Můžete mít i šanci na získání příjemného finančního ocenění.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Podpoří Vaše kreativní nadšení a snahu odpovědně přistupovat k osobním výzvám a novým zkušenostem. Zdravotně je den zaměřen na kolena, klouby, kosti, kyčle, vazy, nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je návštěva kosmetického či nehtového studia a péče o pokožku celého těla.

Kozoroh