Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, letní sobota Vám může nabídnout i určitý příjemný extrém, kterému budete moci jít naproti. Den více zviditelní Vaše láskyplné touhy a koho chcete mít vedle sebe.

Sobotní čas je věnováván vzájemnému obdarování. Těšit se můžete na to, jaké dojemné a nádherné zážitky si sami vytvoříte a jaká láskyplná gesta si projevíte. Konkrétní píseň Vás může mile provokovat k větší nespoutanosti a umožnit Vám povolit si emoce a pocity, které můžete v sobě i podvědomě potlačovat.

Sobotní pracovní doba nabízí příležitost vzájemně se intuitivně doplňovat. Den více zviditelní upřímnost a profesní nadšení. Více se může projevit i to, kdo je závislý na své práci a upřednostňuje kariéru před blízkými vztahy.

Luna se v podvečerních hodinách přesouvá do ohnivého znamení Střelce. Napomáhá i osamělým více se osmělit a nechat se někým okouzlit. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, kostrč, sedací nervy a na smyslové orgány. Dopřejte si život vnímat všemi smysly. Vhodný je dostatek nealkoholických nápojů při společných radovánkách.

Kozoroh