Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, dnešní energie dne mohou způsobovat smíšené pocity či výkyvy nálad. Může za to přecházející Luna do vodního znamení Raka, která navyšuje citlivost vůči okolním vlivům. Působící poúplňkové energie dne navádí k prohlédnutí určité iluze.

V domácím prostředí se může více projevit frustrace jedince a jaká příčina ji také může vyvolat. Odhalit tím můžete i zbytečnou obavu a s upřímně projevenou trpělivostí druhého podpořit laskavým přístupem. Den předznamenává dobrý konec a celkové shrnutí uplynulých dnů.

V pracovním prostředí může být páteční pracovní doba více emočně vypjatá a to i tím, co vše se dnes bude muset stihnout a to i na poslední chvíli. Očistné energie dne ukončí to, má být ukončeno.

Luna se přehoupla do vodního znamení Raka. Podporuje společné rodinné aktivity, které také souvisí s pečením vánočního cukroví a útulným domovem. Zdravotně je den zaměřen na trávení, žaludek, žlučník, játra, hruď, plíce a na mléčné žlázy. Vhodné je omezení cukrovinek, kořeněných a tučných jídel.

Kozoroh