Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, vítá Vás Novoluní v zemském znamení Panny. Nabízí již přesné údaje, informace a data k rozlišení toho, co bylo pouze očekáváním a co je opravdu reálně možné a má i vůli k sebeobnově.

Léčivé energie dne napomáhají smířit se skutečností a to i ohledně toho, co se Vám případně v rodině nelíbí, ale je to součást přirozeného vývoje, který ovšem otevírá nový potenciál k začínajícímu příznivému vývoji. Den přeje konstruktivním řešením, které mohou souviset s již proběhlou nutnou změnou.

V pracovní oblasti den přináší i určité zmírnění stresového napětí. Zabývat se můžete faktickými údaji a se získaným přehledem se skvěle připravovat do dalšího pracovního týdne. Končit může náročnější období a to i tím, jakou životní profesní zkušenost jste načerpali a obohatili jste tím své schopnosti.

Novoluní v zemském znamení Panny napomáhá zachytit reálný a možný nový začátek či novou příležitost k obnově a to i v oblasti vztahové a rodinné. Zdravotně je den zaměřen na slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Den přeje i preventivní péči a případné detoxikaci těla.

Kozoroh