Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, den více zviditelní Vaše zasloužené úspěchy a na co se Vám poslední dobou podařilo dosáhnout. Měli byste mít milý důvod k tomu, něco nového si pořídit a tím si z praktických důvodů udělat radost.

Den příznivě podporuje vztahy a napomáhá najít klíč k obnově tam, kde to mohlo i dlouhodoběji váznout. Příjemně překvapit Vás může i dnešní zpráva či jiný podnět k postupnému dosažení rovnováhy tam, kde to sami potřebujete. Den přeje i novému seznámení a napomáhá osamělým Kozorohům více se společensky otevřít novému.

V pracovní oblasti může mít den slavnostnější atmosféru či Vám umožnit sklidit zasloužený obdiv. Potěšit Vás může i to, čeho si na Vás druhý všimne a za jaké Vaše projevené úsilí Vám poděkuje.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vah. Přináší i téma podzimních módních trendů, kosmetického líčení a luxusních doplňků. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, močový měchýř, kyčle, bedra a na endokrinní systém. Vhodná je ochrana ledvin před chladem a zvýšený příjem tekutin.

Kozoroh