Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, Luna se pohybuje Vaším znamením a může Vás dnes více směrovat k preventivní péči a posílení imunity. Zabývat se můžete i postupným otužováním či regenerací, která si v těchto dnech sama říká o slovo.

Nedělní rodinná atmosféra dne Vám umožní na něco důležitého nezapomenout a v něčem si udělat dokonalý přehled a pořádek. Citlivěji můžete reagovat na to, co se periodicky opakuje a jaké zkušenosti s tím sami máte.

V pracovní oblasti se budete moci zabývat tím, co sami chcete mít již hotové, odstraněné a uklizené. Shromažďovat můžete i údaje o různých pracovních vyjížďkách a cestovních příkazech. Zajišťovat můžete i ochranné pomůcky do dalšího období či zjišťovat, co se mohlo v průběhu listopadu poškodit či si žádá opravu.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Spolu s energií dne napomáhá předcházet komplikacím a to i konkrétní preventivní péčí. Zdravotně je den zaměřen na kolena, klouby, vazy, kosti a na pokožku celého těla. Využít můžete přibývající měsíc k intuitivní regeneraci těla a věnovat pozornost také kolagenové kloubní výživě.

Kozoroh