Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, vítá Vás měsíc říjen a s ním i nová inspirace. Den umocňuje myšlenky ega a může Vám pomoci do něčeho se opřít a citlivěji tím vnímat i to, o čem si popovídat a společně tím nacházet nový impuls.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Intenzivněji Vás může tlačit k osobnímu vyjádření ve věci, na které Vám záleží a které se sami chcete postupně věnovat. Děti mohou více projevit svá přání a jaké učení jim jde snadněji a to i v návaznosti na konkrétní úkol.

Sobotní pracovní doba otevírá příležitost zabývat se novinkami a novými podněty. Přichází i úleva a jasné uzavření měsíce září. Objevit se mohou i nová pravidla či určitý nový postup, na který se budete moci předem v mírnějším tlaku připravit.

Luna se pohybuje ohnivým Střelcem a napomáhá prohlédnout, jaké přesné zaměření má smysl a jaké blízké plány je zapotřebí detailněji probrat. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, záda, kostrč a na smyslové orgány. Dopřejte si přesně to, co potřebujete a co ve Vás probouzí vnitřní oheň.

Lev