Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, nedělní čas budete moci věnovat tomu, co Vás samotné intuitivně přitahuje a čím budete moci projevit upřímnou přízeň někomu blízkému. Vliv Luny v zemském Kozorohu napomáhá pečlivě se připravit do nového pracovního týdne a na nic důležitého nezapomenout.

Neděle může být více spojena s rodinnými povinnostmi a potřebou dohlédnout i na školní povinnosti Vašich dětí. Den je věnován mateřství a rodičovské výchově. Citlivěji a trpělivěji tak můžete přistupovat k tomu, co se musí Váš blízký naučit a co má společný dlouhodobější význam.

Nedělní pracovní doba Vám umožní v klidnější atmosféře se zabývat i tím, jak a čím upoutat pozornost Vašich klientů a co jim také zjednodušit. Den přeje i vzájemné výměně know-how a tím vnáší do týmové práce i příjemné obohacení.

Luna se přehoupla do zemského znamení Kozoroha. Svým vlivem napomáhá vzájemně si vyjít vstříc a to i tam, kde je zapotřebí vytrvat a ocenit i snahu druhého. Zdravotně je den zaměřen na kolena, kyčle, kosti, klouby, nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je vyživující péče o pokožku těla, úprava nehtů na rukou a na nohou a fyzicky méně náročné sporty a aktivity.

Lev