Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, říjnové pondělí nabízí příjemnou vzpruhu a motivaci k tomu, něco začít sledovat a čerpat tím i zajímavé poznatky a informace. Potěšit Vás může i to, co Vám dodá svěží náladu a chuť v něčem experimentovat.

Den přináší i případnou nečekanou návštěvu či spontánní rozhodnutí někam si vyjet. Energie dne napomáhají čerpat inspiraci u dětí a to i tím, na co spontánně reagují a co se tím i nového učí. Lákat Vás může i konkrétní předplatné či zajištění si permanentky.

V pracovní oblasti se může konat i školení, mimořádná porada či vítaná konzultace, při které se budete moci dozvědět důležité a přesné informace a to i ohledně toho, co Vás v měsíci říjnu také čeká a na co se budete moci postupně také zaměřit.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Podporuje smysl pro odpovědnost, cílevědomost a odhodlání mít vše v pořádku a pod osobní kontrolou. Zdravotně je den zaměřen na kyčle, kolena, kosti, klouby, vazy a na nehty a pokožku celého těla. Vhodná je návštěva nehtového studia a fyzicky méně náročné aktivity.

Lev