Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, den napomáhá bystře reagovat na aktuální již zřetelnou změnu a tím si umožnit také se ji v lehkosti přizpůsobit. Dnešní Novoluní v zemské Panně poutá pozornost k tomu, co je nutné nově zajistit a jaká zkušenost se již projevuje jako určité ponaučení.

Den míchá duchovní energie s těmi praktickými a napomáhá zaznamenat, jakému právě se rodícímu potenciálu dát přednost. Řešit tak můžete určité rodinné téma, které se Vám nemusí líbit, ale které je součástí upevnění rodinné stability a otevírá nutnost přizpůsobit se něčemu novému.

V pracovním prostředí Vám dnešní situace může pomoci zaznamenat další reálný posun a jak na něj i obratně reagovat. Den vytváří podmínky k přesné a systematické práci, která má opodstatnění a umožňuje prohlédnout přímý a jasně daný směr.

Dnešní Novoluní v zemské Panně uzavírá jednu oblast a napomáhá přesně a na přímo jednat. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu a na tenké a tlusté střevo. Den přeje i konkrétní preventivní péči, kterou chcete sami podpořit.

Lev