Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, vítá Vás svěží zářijové pondělí a příležitost využít příznivé energie dne k doplnění si toho, co Vám aktuálně ve Vaší domácnosti chybí a co potřebujete ještě dnes nutně vyřídit i ohledně konkrétní finanční záležitosti.

Energie rovnováhy a spravedlivosti napomáhají projevit upřímnou empatii v rodině a to i vůči vztahu, který může být zatížen i určitou úřední záležitostí. Den nabízí i smírčí prvotní krok k příznivému vývoji. Potěšit Vás může i to, čeho jste dosáhli a jakou mocí a pevnou rukou vládnete.

V pracovní oblasti na Vás může čekat i důležitá schůzka či porada, při které se budete moci skvěle prezentovat a zaznamenat zasloužený úspěch. Den obrací určitou záležitost k lepšímu. Měli byste mít příležitost projevit, co ve Vás je i vůči kolektivní spolupráci.

Luna se přehoupla do společenských Vah. Nabízí i milý důvod k tomu, podpořit jedinečnou eleganci, půvab a šarm. Zaujmout Vás může i nová kolekce podzimní módy či konkrétní originální doplněk. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř, kyčle a na boky. Vhodná je ochrana ledvin před chladem a zvýšený příjem tekutin.

Lev