Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, dnešní energie dne Vám mohou i skrze dnešní dění předávat důležitou informaci o tom, kdo ve Vašem blízkém okolí něco ukončuje a jaké kroky k tomu i podnikal, aniž by Vás o tom dříve informoval.

Vodnářské energie posílají do dnešního dne svěží AHA momenty a možnost mít o něčem ucelenější představu. V určitém směru mohou padat i masky a tím Vám i něco ujasnit a zbavit Vás tím i případné obavy či starosti.

Den má očistný charakter a může Vám i dnešní situací pomoci něco na poslední chvíli vyřešit či jinak zdárně něco uzavřít a ukončit. Důležité pro Vás může být i to, co se dnes dozvíte či co Vám druhý předá a jaká pravdivá skutečnost se tím projeví.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vodnáře. Navyšuje potřebu zajímat se o okolní dění a tím si předávat to, co je již dané a je i součástí konkrétního finálního rozhodnutí. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je olejová masáž stehen, lýtek a kotníků, lymfatická masáž a případná návštěva zubaře.

Lev