Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, den přeje novinkám a také určitým premiérám. Zaznamenat můžete něco nového a dosud neprozkoumaného či se vrhnout k aktivitě, která je i pro Vás něčím naučná a obohacující.

Dnešní energie dne umocňují projev zdravého ega a napomáhají citlivěji reagovat na to, čemu se chce každý sám za sebe věnovat. Prostor tak můžete dát i svému partnerovi a dětem a využít volný den k samostatné práci, která Vás hlavně baví a je Vám prospěšná.

V pracovní oblasti můžete zaznamenat nové podněty a mít radost z toho, co již máte za sebou a jaké jasné impulsy Vám předal i právě uzavřený měsíc září. Den přináší svěží AHA momenty vůči tvořivé činnosti a jaké kreativní práci se budete moci v lehkosti věnovat.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Napomáhá prohloubit si své zkušenosti a poznatky a vykřesat z toho nadšení a optimismus do dalších dnů. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, záda, kostrč a na smyslové orgány. Dopřejte si příjemný odpočinek a volnější společný program.

Panna