Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, den přináší zajímavé podněty k prozření a umožnění si zbavit se vnitřních omezujících pocitů, které neumožňují cítit se svobodněji. Vodnářské energie dne Vás tak mohou navádět k tomu, k něčemu se vnitřně rozhodnout a pravidelněji se tomu také věnovat.

Den napomáhá vzájemně se inspirovat a prohlédnout tím i to, co je také možné a je i svým způsobem originální. Překvapit Vás mohou vědomosti někoho mladšího a v jakém směru to může být přínosem pro Vaši společnou domácnost.

V pracovním prostředí se můžete více zabývat zajištěním všeho potřebného a nutného. V určitém směru může být den více zavazující a nepřímo Vás nutit vynaložit zvýšené úsilí. Náročný den Vás však odmění tím, co vše dnes stihnete a jakou přesnost a důslednost tím projevíte.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Napomáhá objevovat nové metody a nové možnosti, které souvisí i s moderní technologií a moderními zařízeními. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je olejová masáž lýtek a kotníků, boj proti křečovým žilám a aplikace čistící pleťové masky.

Panna