Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, nedělní atmosféra dne Vám může pomoci odhalit, jaké vnitřní omezení Vám neumožňuje prohlédnout, čemu byste měli dát volnější průchod a přestat se zabývat tím, co je odpovědností druhého.

Den přináší určitý paradox, který může více zviditelnit i to, v jakém směru se snažíte dosáhnout stability a je to i součástí dodržení určitých zásad a principů společného soužití. Prohlédnout tím můžete vnitřní boj, který za to nestojí a spíše Vám odebírá než přispívá.

V pracovním prostředí může i dnešní počasí druhého v něčem zdržet a vyvolávat tím určitý stres. Den je pracovně více zatížený a to i ve smyslu toho, v čem chcete mít jistotu a přesvědčivý úhel pohledu.

Luna se po obědě přesouvá do zemského znamení Býka. Vytahuje na povrch určitý mentální vzorec, který brání přestat na sebe vyvíjet tlak tam, kde je případně i vůči Vám něco nespravedlivé. Zdravotně je den zaměřen na hlavu, krk, hlasivky, mandle, štítnou žlázu, uši, čelisti a na krevní oběh. Den svádí k workoholismu a může Vás tím upozornit na to, v jakém směru upřednostnit odpočinek a klid.

Panna