Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, hřejivé energie dne Vám pomohou vytvořit láskyplnou atmosféru, při které můžete více vnímat vděk za to, co se Vám dostává. Den navyšuje potřebu být milován a také uctíván.

Sobota Vám dopřeje příležitost zabývat se krásou, uměním a společnými nadhodnotami. Více se může projevit i to, kdo se učí novou zkušenost a za co si také může sám. Vynasnažíte se mít něco příjemně dokonalé. Za rouškou dnešního dne je také zvýšená potřeba dopřát si více klidu a míru.

V pracovním prostředí Vás může i dnešní situace navádět k projevení ohleduplnosti vůči sobě samé. Je možné, že odmítnete konkrétní žádost či nabídku. Potěší Vás dnešní společná tvorba, která může více zviditelnit duchovní přesah tvůrčí práce.

Luna se dnes podvečer přehoupne do ohnivého znamení Střelce. Přitahovat Vás mohou aktivity spojené s večerním posezením u ohně či grilováním. Den přináší i téma alkoholu a správnou míru jeho užívání. Zdravotně je den zaměřen také na boky a kyčle, stehna a žíly. Nezatěžujte dolní končetiny náročnými dlouhými procházkami. Dopřejte si pohodový den a více relaxačních aktivit.

Panna