Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, letní den přináší zajímavé nové poznatky a to i ohledně toho, co aktuálně druhému končí. Požádat Vás tak může někdo blízký o konkrétní pomoc tam, kde si sám s něčím neví rady.

Vliv Luny ve Vodnáři navyšuje potřebu společensky se více angažovat a nepřímo tím příjemně propojovat to, co mohlo být i pro Vás složitější. Magnetické energie dne Vám mohou pomoci zaregistrovat, čemu dát přednost a k čemu Vás i Vaše intuitivní reakce sami volají. Překvapit Vás může i chytrý nápad někoho z mladší generace.

V profesní oblasti se budete moci věnovat tomu, co máte v plánu a co se Vám také logicky samo nabídne. Den přeje i nové spolupráci a novým kontaktům. Více se projeví snaha dosáhnout shodného názoru a to i ve věcech, které se týkají zlepšovacích návrhů, moderních technologií, aplikací a různých počítačových aktualizací.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Vnáší do dne zvýšenou potřebu vzájemně si předávat nové poznatky, nápady, tipy a informace, které příjemně doplní společné zájmy a aktivity. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je jemná masáž lýtek a kotníků, střídavá sprcha dolních končetin, teplou a studenou vodou a aktivní pohyb na podporu krevního oběhu.

Panna