Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, energie dne napomáhají zdravotně si pomoci a to i tím, co Vás samotné napadá a jaký impuls Vás k tomu také navádí. Více můžete myslet na své blízké a jaké teplé oblečení musí nosit i vzhledem k chladnějšímu počasí.

Den přináší podporu do vztahů a upřímnou ochotu vzájemně si vyjít vstříc. Potěšit Vás může i to, v čem si společně poradíte a to i vzhledem k tomu, co již máte vyzkoušené a co zaručeně funguje. Vyrábět můžete i domácí lektvar či se zabývat bylinkami a jejich využití v domácnosti.

V pracovní oblasti Vás může čekat i společný výjezd či krátká cesta. S ohledem na zítřejší státní svátek můžete začít něco uzavírat dříve, než je pro Vás obvyklé. Den sám upozorní na to, co je možné do konce měsíce opravit či jaká revize je nutná.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Napomáhá předávat si vzájemně své zkušenosti a tím si projevit upřímnou přízeň. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, močový měchýř, játra, krev a na kyčle. Vhodné jsou bylinné čistící čaje, zvýšený příjem tekutin a cvičení na uvolnění kyčelní oblasti.

Panna