Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, svěží energie dne Vám umožní dopřát si přesně to, co máte rádi a co Vás samotné zajímá a inspiruje. Vyžadovat si můžete více svobodného prostoru pro Vaši kreativní práci a k tomu, něco se naučit či s něčím si začít hrát.

Ohnivé energie Střelce Vás mohou i nepřímo nutit něco si zdravě prosadit a v něčem se osamostatnit. Potěšit Vás tak může i to, čím se Vaše děti budou zabývat a co nového se tím budou moci v příjemné atmosféře naučit. Zaznamenat můžete i novou zkušenost či mít impuls k tomu, něco si vyzkoušet či vylepšit.

V pracovní oblasti se můžete více zabývat tím, čím sami chcete překvapit své klienty či jakou nabídkou je chcete přilákat. Za dnešním dnem je ukrytá i určitá premiéra, která se může týkat i nového seznámení s novou kolegyní či kolegou.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Napomáhá společné rodinné tvorbě a to i tím, o čem si budete povídat a vzájemně se doplňovat. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, záda, kostrč a na smyslové orgány. Vhodná je relaxační koupel provázaná masáží stehen a aktivní pohyb na podporu krevního oběhu.

Rak