Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, svěží pondělí vnáší do života příliv kreativního nadšení a zvýšené potřeby čerpat nové informace a říjnové novinky. Potěšit Vás může i obohacující konverzace s druhými a možnost o něčem novém přemýšlet a kalkulovat, zda se Vám to vyplatí.

Vliv Luny v Kozorohu napomáhá vytrvat ve svých plánech a chytře na něco výhodného reagovat. Potěšit Vás může i to, v čem Vám Vesmír vyjde vstříc a co se Vám podaří snadněji vyřídit. Den je o přátelích a vzájemně výměně čerstvých novinek.

V pracovním prostředí se může i dnešním jednáním uzavírat konkrétní minulé zářijové téma a to i v návaznosti na to, co se aktuálně mění a je i reakcí na právě příchozí podzimní sezónu. Konat se tak může i porada či jiné důležité jednání. Potěšit Vás může Vaše skvělá prezentace a příprava do nového pracovního týdne.

Luna se pohybuje zemským znamením Kozoroha. Podpoří Váš smysl pro odpovědnost a vůli prakticky si dobře poradit a prohlédnout tím i určitou šanci či výhodnou nabídku. Zdravotně je den zaměřen na kolena, kyčle, klouby, kosti, vazy, nehty a na pokožku celého těla. Vhodná je návštěva kosmetického či nehtového studia a fyzicky méně zátěžové aktivity.

Rak