Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, vodnářské energie dne Vám mohou dát i zajímavý impuls k tomu, více se v něčem veřejně angažovat či mít o něco pravidelnější zájem. Zjišťovat si můžete termíny různých kurzů či si vybírat, jaké sportovní centrum Vám vyhovuje.

Den poukazuje i na konkrétní tradiční rodinné téma, které se může také týkat toho, jaké generační rozdíly jsou dnes více zřetelné a v jakém směru může být pro Vás i něco omezující či již zastaralé. Pomoci tak můžete i někomu staršímu objevit novou možnost či alternativní způsob řešení.

V pracovní oblasti den může být více pracovně zatížený a to i tím, co vše se bude muset dnes zajistit a na co se bude muset nutně reagovat. O určitý nový návrh si může říci i již daný harmonogram dne.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Zabývat se můžete i chytrou domácností a to i v souvislosti s vytápěním domu či bytu. Zdravotně je den zaměřen na lýtka, kotníky, žíly, krevní oběh a na endokrinní systém. Vhodná je lymfatická masáž, čistící pleťová maska a případná návštěva zubaře.

Rak