Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, den přináší příjemné moudré poselství, které Vám umožní zaznamenat, jaký dobrý konec budete moci sami takto posoudit. Luna se přehoupla do Vašeho znamení a svým mocným vlivem ukončí to, co Vás mohlo delší dobu zatěžovat.

Očistné energie dne napomáhají vnitřní introspekcí nahlédnout pod pokličku minulých událostí a najít v tom to zlato, které bylo pod tím skryté. Potěšit Vás může nastolení většího vnitřního klidu a možnost na něco již pohlížet s odstupem a nadhledem.

V pracovním prostředí dnes může i nečekaně něco skončit a utvrdit Vás v tom, co jste sami předem intuitivně tušili. Citlivěji můžete pozorovat okolní vlivy a mít tendenci něco si brát příliš osobně. Nenechte se proto rozhodit a důvěřujte sami sobě.

Luna se přehoupla do Vašeho znamení. Otevírat pro Vás může i téma preventivní péče a jaký druh potraviny přechodně omezit. Zdravotně je den zaměřen na trávení, žaludek, žlučník, hruď, poprsí a také na lymfatický systém. Vhodná je lehká strava a zvýšený příjem tekutin.

Rak