Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, den před Úplňkem Vám může i skze dnešní situaci pomoci zabývat se tím, co již má tendenci se ukončit či vítaně uzavřít. Magnetické energie dne Vám do dne vloží zajímavý impuls k tomu, něco dokonale sladit a to i ohledně toho, co se pro Vás nově otevírá.

Den nabízí více společenských námětů a zvýšenou potřebu zajímat se o kulturní dění v okolí. Více můžete hovořit o své dovolené, zahraničních námětech a o tom, co Vás samotné láká a přitahuje. Den nabízí i milý důvod k tomu, někoho z přátel pozvat na návštěvu.

V pracovním prostředí se můžete zabývat více konkrétní spoluprací či novým návrhem. Více se může projevit i to, co si budete muset nově pořídit a jaké podstatné informace Vám k něčemu chybí.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Vnáší do dne i určitý druh rebelie a to i ohledně vyjádření toho, v čem jste jiní než druzí a sami to rádi podporujete. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je prevence proti křečovým žilám a navýšená pozice nohou.

Rak