Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, vítá Vás Podzimní rovnodennost a s ní i příležitost prohlédnout určitý časový úsek, který napomáhá upřesnit si další záměr. Očistné energie Luny v Panně si od Vás mohou vyžadovat ochotu již ukončit to staré a minulé a vykřesat z toho to dobré, co Vám to přineslo.

Dnešní energie dne mohou více projevit určitý zvrat, který uzavírá i jeden pomyslný kruh. Vliv Luny v pořádkumiluvné Panně napomáhá udělat si v něčem jasno. Víkendové dění Vám tak může pomoci přijmout ve větší lehkosti i to, co se Vám nelíbí a co si přestat brát osobně.

V pracovní oblasti mohou do dnešního programu zasahovat i okolní vlivy a to případně i probíhajícími volbami. Více můžete hovořit o tom, co je nejasné a mít tendenci něco urychlit. Den si proto může vyžádat i nutnost, něčemu dát volný průběh. Den přeje systematické práci s daty.

Luna se přehoupla do zemského znamení Panny. Vnáší do dne vlivy, které umožňují v něčem si postupně udělat přehled a pořádek. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodná je očista střev a využití postavení Luny k přípravě na jednodenní lunární půst.

Rak